Бойко Борисов и Слави Трифонов

Невероятно, но факт! Бойко Борисов гостува на Слави тази вечер

21 ноември 2018

След дългогодишна и противоречива история на отношенията между две от най-популярните имена у нас – премиера Бойко Борисов и шоумена Слави Трифонов, датата 21 ноември се очертава като една от най-очакваните в родния ефир.

Причината – министър-председателят прие поканата да гостува в „Шоуто на Слави“, а още отсега се коментира, че с това предаването вероятно ще „удари“ най-високия си рейтинг в последните години. Тук е редно да отбележим, че отношенията между тях вече дълго време са във фазата на „замръзване“ и те не пропускат да си „разменят удари под пояса“, като особено активен в това е Трифонов. А още по-любопитно е, че преди това бяха добри приятели, като Бойко дори е гостувал в родното село на Слави.

Слави Трифонов
„Наистина ми беше на гости в Тодорово, селото, което се казва Учиндол. Но няма да говоря за някакви лични неща, защото не е по мъжки“. С тези думи ТВ водещият потвърждава свидетелствата на техни общи познати, че двамата с Бойко Борисов са имали истинско приятелство. И продължава: „Водили сме много разговори, включително за политика. В тях съм изразявал мнение, че е добре той да участва в политиката“.

Дали след тази вечер, „томахавката“ ще бъде заровена, можем само да гадаем, но определено интересът към гостуването променя това интервю в нещо далеч по-колосално.

Иначе Слави уточнява, че е поканил в пет последователни вечери пет от най-високопоставените личности в държавата – след Борисов, идват главният прокурор Сотир Цацаров, омбудсманът Мая Манолова и председателят на Парламента Цвета Караянчева. Поканата е отказал единствено държавният глава Румен Радев. А поводът – протестите в последните седмици.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)