Сузанита

Невероятно, но факт! В УНСС изучават Сузанита

11 октомври 2019

Чудили ли сте се някога кое е общото между фолк изпълнителката Сузанита и.. УНСС?! Е, ако не сте, със сигурност сега ще го сторите. Защото, вярвате или не, певицата, известна не само като дъщеря на Орхан Мурад, но и с редицата си провокации, се оказа тема в лекциите на учебното заведение.

Защо обаче тя е част от програмата, никой от ръководството не пожела да обясни и ни остава единствено да си обясняваме решението с желанието на преподавателите в дисциплината „маркетинг“ да провокират вниманието на студентите.

УНСС

Така образът на предизвикателната Сузанита, добила скандална слава още с първата си песен „Луцифер и Буда“, бе прожектиран в една от лекционните зали. Към снимката ѝ пък бе добавен въпросът, на който студентите трябва да дадат отговор, а именно – „Коя е тя и защо съществува?“.

Впечатлените младежи пък побързаха да увековечат с мобилните си телефони предмета на дискусията и да го разпространят във facebook със солидна доза сарказъм – „вече изучаваме Сузанита“. Доколко учебният подход е оригинален и доколко липса на вкус, оставаме на всеки сам да прецени…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)