Снимка: 168 часа

Невероятно, но факт! Деси Банова и Росен Плевнелиев лудо влюбени

08 ноември 2017

Преди няколко месеца бившият президент Росен Плевнелиев разкри в едно от малкото си интервюта, че бракът му с половинката му Юлияна е към своят край, признавайки, че двамата са в процес на развод. Тогава той заяви, че политиката му е коствала личния живот и призна, че никога повече няма да повтори тази грешка.

Е, днес става ясно, че екс политикът отново е пронизан от стрелите на Амур, като се радва на споделена любов с красивата синоптичка на Нова телевизия – Деси Банова.

Брак, който вече е в миналото...

Брак, който вече е в миналото…

Разкритието идва от „168 часа“, който разкрива, че бившият държавен глава и новата му тръпка са правили всичко необходимо, за да запазят личните си отношения от публично внимание дълго време. Проследявайки историята обаче, явно е настъпил етап двойката да афишира обществено отношенията си – напоследък те вече не се крият, като могат да бъдат видяни заедно на улицата, в магазина или пред домовете, в които живеят.

Как точно са се запознали и влюбили, все още можем само да гадаем, но съвсем скоро се очаква главните действащи лица да разкажат лично една истински щастлива история…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)