Нели Петкова и семейството й

Нели Петкова показа бащата на детето си

11 юли 2019

Чаровната изпълнителка Нели Петкова винаги е предпочитала да пази скрит личния си живот и да държи близките си далеч от светлината на прожекторите. Ето обаче, че най-сетне се появи снимка на бащата на сина й, американския бизнесмен Джеф. Именно заради него красавицата напусна „Шоуто на Слави“ и замина зад Океана, а сега пътува постоянно между България и САЩ, за да са заедно.

Нели е категорична, че е влюбена и отрича слуховете, че се е омъжила за него заради финансовите му възможности и задаващото се съвсем скоро на хоризонта американско гражданство. Иначе Джеф е финансист и по образование, и по професия и се е постарал нищо да не липсва на половинката му и на сина им Даниел.

Нели Петкова и съпруга й Джеф

„Представиха ни общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но веднага се зароди симпатия. Първоначално бяхме просто приятели, но след като се опознахме, дойде и любовта. Имаме различни интереси, но въпреки ангажиментите си, намираме начин да сме заедно“, разкрива Петкова и признава, че това което най-много харесва в него е чувството му за хумор и факта, че не й дава „да се взима насериозно“.

Съвсем скоро двойката беше и в България, като Нели го заведе и до родното си Карлово.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)