Щутгарт, Германия

Немска самолетна компания пусна полети за 30 евро от София до Германия

29 октомври 2019

Любителите на пътуванията и особено тези на красивите градове в Германия имат повод за усмивка. Третият по големина немски превозвач Eurowings пуска нови директни връзки от София до Дюселдорф и Щутгарт за скромната цена от едва 29,99 евро.

Полетите до Дюселдорф се изпълняват от влизането в сила на зимното разписание, като започнаха от 28 октомври, 3 пъти седмично – в понеделник, четвъртък и събота. Пътниците на компанията вече могат да закупуват еднопосочни билети до столицата на провинцията Северен Рейн – Вестфалия.

Самолет Airbus A319 на Eurowings

Eurowings вече свърза София и Щутгарт, като полетите за там започнаха ден по-рано и ще бъдат 2 пъти в седмицата – във вторник и неделя. Колкото до тези до Дюселдорф, то те са в продажба на сайта на компанията и могат също да бъдат резервирани чрез туристическа агенция или чрез приложението на превозвача.

Полетите ще бъдат изпълнявани със самолет Airbus А319, който може да превозва до 144 пътници на борда си. „Компанията извършва 700 полети до 213 дестинации дневно в 60 държави. С новите директни връзки София става част от мрежата ни от 200 летища, обслужвани от компанията ни в Източна Европа“, коментира Зиед Гиблауй, генерален мениджър на Lufthansa Group за България по време на официална церемония на летище София.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)