nen4o

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се разделиха

05 декември 2015

Една от най-изненадващите, но за сметка на това и много харесвани светски двойки у нас вече не е заедно. Актьорът Ненчо Балабанов разкри, че с певицата Йоанна Драгнева отскоро са разделени. „Имахме прекрасна любов“, сподели той в емоционално обяснение в профила си във Facebook, давайки по този начин отговор на въпроса какво се случва с връзката им.

„Така… за да предотвратим някои неверни писания в „жълтата преса“ нека да уточним: Да, връзката ни с Йоанна имаше приливи и отливи напоследък и вече сме разделени. Но в това няма нищо „пикантно“ и не е замесена нито изневяра, нито ревност“, коментира Ненчо. Той обяснява, че Йоанна е прекрасен и „супер стойностен човек“, артист и отскоро общински съветник и й стиска палци в новото поприще.

„Ще продължавам да я подкрепям и ценя като колега и приятел. Просто ни се разминаха пътищата, работните графици и…останалото е Лично. Но имахме една истинска и прекрасна Любов. Наистина Любов“, написа още той.

Ненчо и Йоанна бяха заедно близо година. Двамата се влюбиха, докато записваха първия си дует „Дай ми време“. Иначе Балабанов нашумя изключително много от клиповете си с имитация на Бойко Борисов и шоуто „Като две капки вода“, което спечели.

Снимка: Монитор

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)