Неповторимата Дита Фон Тийз

28 септември 2014

Точно преди 42 ​​години е родена Хедър Рене Суит, известна в целия свят с името Дита фон Тийз – може би най-ярката бурлеск дива. Дита започва да се изявява в началото на 1990 г. и оттогава се утвърждава като истинска кралица на този вид изкуство.

Каквото и да прави, кралицата на вариетето винаги се чувства добре в кожата си. Женствена до последния детайл, 42-годишната Хедър Тийз неслучайно получава титлата „модна икона“. Без значение дали е на бляскава церемония, на официална вечеря, или просто на разходка по магазините, нищо във външния й вид не е случайно. Запалена от малка по златните години на Холивуд, Дита съживява духа на 30-те и 40-те  и взривява всички модни стереотипи. Напук на всички предразсъдъци, тя остава само по корсет и доказва на всички, че ретрото е женствено и секси. През 2002 легендарният издател Хю Хефнер я слага на корицата на американския Плейбой и така обръща прожекторите към нея. Тя обаче не се задоволява с това и продължава да провокира, създавайки свое уникално вариететно шоу. Готова на всичко в името на известността и успеха, което доказва и с краткотрайния си брак с музиканта Мерилин Менсън,  Дита фон Тийз се превръща в истинска голяма звезда, като буквално се измисля – от името до външния си вид.

На рождения ден на неподражаемата и неповторима Дита ви предлагаме в галерията по- горе десет от най-зрелищните й образи в последно време.

Снимки: WEB

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)