Ashton_Michael_Kutcher

Непознатите близнаци на известните (част I)

27 април 2015

Като две капки вода – не, не говорим за нашумялото в родния ефир телевизионно шоу, а за онези, малко известни случаи, в които популярна холивудска звезда е дарена с.. брат или сестра близнак. И все пак, те водят толкова различен живот – едните имат средства, слава и възможности, а другите… Другите просто живеят в сянката на именитите си роднини. Искате конкретика?! Тогава е време за началото на обиколката…

Аштън и Майкъл Кътчър (на горната снимка)
Звездата, която напоследък оценяваме на не по-малко от „Двама мъже и половина“ има брат близнак – Майкъл, който страда от целебрална парализа (диагностициран още като дете, като на 13 години претърпява сърдечна трансплантация). „Аш винаги е бил моята силна половина“, не крие благодарността си близнакът на Кътчър.

gisele_patricia_bundchen

Жизел и Патриция Бюндхен
Бразилският супермодел е „мокър сън“ за милиони мъже по света, но смеем да твърдим, че не по-малки шансове да се хареса на силния пол има и нейната близначка Патриция. При това й е кака – родена е с 5 минути по-рано от нея.

scarlett_hunter_johansson

Скарлет и Хънтър Йохансон
Че Скарлет е разкошна жена и актриса, сме се убедили нееднократно досега, но вече бихме допълнили, че й близнакът й Хънтър е привлекателен мъж. При това двамата са близки и до днес и той често й е компаньон на различни филмови премиери. Отделно от това, роденият три минути след нея чаровник е познат и като част от екипа за предизборните кампании на президента Барак Обама.

Kiefer-Rachel_Sutherland

Кийфър и Рейчъл Съдърланд
В толкова популярна в киното фамилия направо да се чудиш как Рейчъл още не е дебютирала на големия екран. Е, поне не е в различна сфера – 45-годишната кака (със 7 минути) на Кийфър работи като супервайзър на различни филмови продукции и честно казано… би могла спокойно да замести „Джак Бауър“ в случай на нужда при спасяването на света.

greensisters

Ева и Джой Грийн
Днес Ева Грийн е позната най-вече в амплоато си на греховна изкусителка (на агент 007 и не само), а любопитното е, че същата роля би могла да изпълнява и близначката й Джой, която е предпочела да се посвети на конете. Странно е, но двете не са вече толкова близки, като актрисата признава, че това се дължи най-вече на факта, че са твърде различни като характер.

(следва продължение)

текст: Митко Попов
снимки: Huffington Post, Just Jared, FansShare

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)