Мариана Попова

„НЕСБЪДВАНЕ” Б.Т.Р. feat Мариана Попова

27 януари 2015

Прожекцията на видеоклипа „НЕСБЪДВАНЕ” и кратък филм за рок групата се състоя в най-комфортната, с най-добрата съществуваща акустична система – КИНО АРЕНА МЛАДОСТ ЗАЛА ПРЕМИУМ.

На голям екран, на премиерата, присъстващите усетиха ефекта от звукозаписа със симфоничен оркестър, въздействието от видеореализацията на „Несбъдване” – от сюрреалистичения пейзаж и природни стихии, създадени с компютърно генерирани изображения , изработени по алгоритъма на филмите от типа на „Хобит“ и „300“.

DPP_9263

Парчето е по музика, оркестрация и текст на Славчо Николов. Аранжимент и звукозапис на Б.Т.Р. Режисьор на лентата е Петър Петров, оператор е Александър Кърцов, монтаж на Йоанна Андонова. Продукция и постпродукция: Bubu Studio.

DPP_9233

Между присъстващите видяхме Магърдич Халваджиян, Веселин Маринов, Иво Танев, Христо Мутафчиев, Графа и още много други.

DPP_9280

Ето какво сподели Мариана Попова специално за In Life: „Трудно се описва нещо, което трябва проста да се види и усети. Аз замръзнах на място в залата, още първите кадри ми казаха, че тези момчета ме „забъркаха“ в нещо много истинско и смразяващо отговорно! Аз съм един щастлив човек защото се сбъднах в „Несбъдване“.Благодаря ви, Б.Т.Р.!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)