recycled-furniture-garden-9__880

Не изхвърляйте старите мебели! Градината ги очаква…

06 юни 2015

Само защото една част от обзавеждането е изживяла своето пребиваване в дома ни, не означава, че то вече не би могло да ни бъде полезно! Ето, че старите мебели могат да имат нова тържествена роля в… градината. Не се мъчете да търсите как да ги изхвърлите или на кого да ги подарите. Те са заредени с вашите спомени и емоции и все още могат да ви бъдат полезни и да останат с вас.

recycled-furniture-garden-24__700

Малко освежаване, засаждане на цветя, щипка фантазия и много мили чувства и ето – готово! Роялът е романтична обемна саксия за цветя, а от клавишите му се излива водна струя. Челото прелива от цветя и гордо пръска своите музикални и цветни емоции.

recycled-furniture-fairytale-garden-3__700

А счупения шкаф стои чудесно, потънал в зеленина. Ненужното легло се превръща в уютен кът за четене на книжка, учене за студентски или каквито там изпити е поднесъл животът, за сърфиране с лап топа или просто за следобедна дрямка…

recycled-furniture-garden-23__700

recycled-furniture-garden-5__700

recycled-furniture-fairytale-garden-4__700

Ето, че в тази идея има и голяма доза екологично поведение – мебелите се „рециклират“ и се превръщат в основа на зелени и цветни зони, така необходими да успокоят стресираните ни часове. А да похапнеш в уикенда на потънала в зеленина и мъх стара маса, със старинни прибори и бутилка розе… Церемония!

recycled-furniture-garden-20__700

Дизайн на градината със стари и излишни мебели. Може и да го приемете на шега, но вижте идеите и помислете. Със сигурност ще ви хрумнат много оригинални декорации. Успех!

снимки: boredpanda

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)