„Не се предавайте!”

„Не се предавайте!”

12 юни 2018

Ако имате нужда някой да ви вдъхне сили, за да продължите напред, прочетете историите на тези, които водят тежки битки, но побеждават. „Не се предавайте!” е книга за всеки, който има нужда да си върне вярата и да намери сили да продължи напред.

Автор е Сузана Медоус, която е майка, която просто иска да излекува сина си. Тя не може да приеме, че болестта му е нелечима, и прави всичко, за да облекчи страданието му. И когато успява, започва да търси обяснение. И да открива нови и нови хора, които са готови да направят и невъзможното, за да открият лек. Те са непримиримите и смелите, те са онези, които няма да приемат една диагноза като присъда, а само като предизвикателство.

Корицата на книгата „Не се предавайте!” (Сиела, 2018)

Корицата на книгата „Не се предавайте!” (Сиела, 2018)

Книгата излезе днес на книжния пазар. Публикува се от издателство „Сиела” и включва 304 страници. Преводът е на Анелия Янева-Кулекова, а дизайна на корицата е работа на Фиделия Косева.

„Аз съм човек, който вярва в науката; който е убеден, че децата трябва да се ваксинират; който разчита – и зависи – от грижата на спо­собни лекари. Но в моята книга става дума за практики, за които няма научни доказателства. В известен смисъл това е книга за непознатото и за упорството. Това е книга за моментите, в които скокът в неизвест­ността е единственото, което ти остава. Тя е за хората, които просто отказват да се предадат. В нея има лични истории как се отразява по­редицата проба – грешка върху техните семейства – за конфликтите, объркването, персоналното свръхнапрежение, за страховете, но и за надеждата.”

 

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: apbspeakers.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)