Mulsanne5_7

Не стига, че Bentley, ами и Mulsanne!

15 юли 2014

От години престижният автомобилен бранд Bentley е нарицателно за лукс и класа. „Те затова не ги карат много“, както се казва в известния виц на тази тема. Но тази марка никога не се шегува. Когато става дума за това да е на върха  - шегите не са позволени!  Всички последни иновации и технологии в автомобилната индустрия са „вътре“, но облечени в една безумно стилна ръчно изработена обвивка. На която дори последния бод от ръбовете по кожения салон се изработват ръчно.

Mulsanne4_7

Съвсем скоро престижната марка представи на почитателите си обновения Bentley Mulsanne.
Всички вкупом възкликнаха: Не стига, че страхотно Bentley, ами и на всичкото отгоре и още по-страхотния  Mulsanne! Връх!

Mulsanne2_8

Най-точното определение за тази машина е: ВЕЛИЧЕСТВЕНА! Сътворена е с мотото: „С поглед към миналото, за да се усъвършенства настоящето“.

Mulsanne3_8 (1)

Класната марка възражда свой предишен модел, като му придава нови черти и линии, нови още по-високи и добри показатели на мотора, ново величие. Създателите признават, че са се вдъхновили от творенията от недалечното минало на Бентли, но във Bentley Mulsanne генерира собствен и осъвременен прочит във всеки детайл. Забележителното ехо от забележителна ера, превърнато във пленяваща тържествена музика! Това е автомобил, който поставя в централен фокус радостта от шофирането. Независимо дали сте зад волана или пътник в него, всяко пътуване е събитие.

Mulsanne7_7
В рамките на своя разкошен интериор,  Bentley Mulsanne  ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЛАДЕЕТЕ ВРЕМЕТО! Докато се возите, може да изглежда, че стоите на едно място, но вие всъщност сте с власт над времето, вие контролирате своите комуникации, преодолявате разстояния, управлявате чувства и… пиете охладено шампанско!

Mulsanne3_16

Ами… затова не ги карат много, много…

снимки: bentleymotors.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)