Риана

Не, това не е Риана, а нейната френска двойничка

24 февруари 2019

Казват, че всеки от нас има своя двойник, въпросът е дали ще го открие някога. Е, този въпрос не е на дневен ред пред поп дивата Риана, която съвсем наскоро разбра за своето почти идентично копие, благодарение на редица наблюдателни журналисти.

Двойничката на Риана - Уна Серкалф

Двойничката на певицата е 23-годишна французойка на име Уна Серталф, която призна пред Buzz Feed, че за първи път е разбрала за приликата от 15-годишната си възраст, когато я объркали в местна дискотека.

Тя е категорична, че това има своите предимства, като например по-лесно да я пускат в заведения или да я черпят, но тя самата е далеч по-резервиран човек и вниманието не й харесва особено. Стотици пъти й се е налагало да отказва на хора, които искат да се снимат с нея, а отделно никога не е сигурна дали интересът на някой мъж е заради самата нея.

Двойничката на Риана - Уна Серкалф

„Когато си говоря с някой мъж, често ми казват „Приличаш на Риана“ и виждам колко са радостни от това и как искат да ме покажат на приятелите си. Но се чудя дали някога ще можем да пренебрегнем външния ми вид.“ .

Като цяло обаче, Уна се старае да намира ситуацията за забавна, също както и доста от феновете на Риана. Един потребител на Twitter казва „Тя прилича на Риана повече, отколкото Риана прилича на Риана“.

Двойничката на Риана - Уна Серкалф

Реплики като „Кога пускаш албума“ също не липсват. „Ако имаш време за селфита, имаш време и да запишеш албум.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)