Николета Лозанова дебютира в киното с новия БГ филм „Привличане“

12 декември 2017

Най-популярната плеймейтка у нас – Николета Лозанова официално навлезе в ново амплоа. Изкусителката направи своя дебют в киното в най-новия български филм „Привличане“. Премиерата на лентата ще е на 23 февруари 2018 година, а самата тя все още предпочита да не издава каква роля в продукцията й е поверена, макар да твърди, че е след ключовите персонажи.

Николета Лозанова в Привличане

В каста откриваме и други любопитни имена, като сред тях се открояват тези на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова, Башар Рахал, Койна Русева, Владо Пенев и др. Сюжетната линия ни пренася в елитно частно училище и по традиция в действието се преплитат любов, интриги, скандали, съчетани с много музика и танци.

Николета Лозанова в Привличане

Режисьор на филма е Мартин Макариев, като е любопитно да отбележим, че той за първи път работи по заглавие заедно със съпругата си – както наскоро ви разказахме, двамата с Луиза Григорова сключиха брак на нестандартна сватбена церемония. И връщайки се на темата за филма, докато чакаме февруари, предлагаме на вниманието ви и официалния трейлър на продукцията, който се появи съвсем наскоро в мрежата.

Привличане

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)