Николета Лозанова в Мармарис

Николета Лозанова: Не харесвам България, а българските жени нямат класа!

18 септември 2019

Най-популярната плеймейтка у нас Николета Лозанова е на път да намали значително бройката на феновете си, след доста скандално интервю. Бившата водеща на предаването „Папараци“ този път бе гост на настоящата – Венета Райкова и в ефира на bTV призна някои, меко казано, неприятни свои възгледи за страната и сънародниците си.

„Ако трябва да бъда откровена и с риск да обидя някой – аз наистина не харесвам България. Знам, че тази моя реплика ще предизвика огромна вълна от негативни коментари, но, за съжаление, това е самата истина… Тук не се чувствам щастлива, защото хората са негативни и винаги гледат в чуждата паница.

Николета Лозанова

Имам чувството, че хората в България разбират от всичко, докато в чужбина не е така. В момента, в който кацна на летището в София, веднага започва да ме боли глава. Заради лошата енергия. С огромно удоволствие бих напуснала България. Надявам се това да се промени.“

Лозанова коментира и своя собствен статут в обществото, като бе категорична, че изкарва парите си единствено сама чрез своята линия за бельо. „Аз не съм държанка“, бяха точните й думи, а в заключение заяви за българските жени, че „общата картинка продължава да бъде лишена от класа“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)