Николета Лозанова татуировка

Николета Лозанова увековечи Ники Михайлов и на голото си тяло

15 февруари 2019

Най-популярната плеймейтка в родните географски ширини Николета Лозанова направи нестандартен и смел подарък на любимия си Ники Михайлов за Свети Валентин. Носителката на светската титла от 2006 година показа в Инстаграм, че си е направила татуировка с името на вратаря. То е изписано до лявата гърда на красавицата.

„Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми… Любовта ти завинаги моя остава! #happyvalentinesday“. Въпреки това, в интервю за новия брой на списание „Булка“, Лозанова признава, че в момента сватбата с приятеля й не влиза в плановете й.

Николета Лозанова и Ники Михайлов

„Неведнъж съм споделяла, че като малка силно мечтаех да бъда булка и осъществих тази си мечта. Бях веднъж според нашите обичаи, след което и по-екзотично – в Бора Бора. За трети път не искам да ви оставям в очакване. На този етап не е нещо, което да желая, тоест, докато не го пожелая, няма и да ви го обещая.“

Ни Ло вече определя себе си като бизнесдама, визирайки създаването на марката си за бански костюми.

„Отдавна отлагах влизането си в тази роля и стартирането на авторски проект, но ето че просто съм чакала правилния момент и вдъхновение за моето нещо, отличаващо се от масовката“, споделя хубавицата. Николета казва, че изпълва дните си със смисъл, „радвайки се на Никол, на отражението си в огледалото, на семейството“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)