Коя ли ще е след Никол?!

Никол Шерцингер: С Григор вече не сме заедно

10 август 2019

За раздяла между Григор Димитров и Никол Шерцингер се говореше от доста време, но до този момент нито един от двамата не бе потвърдил, че вече не са заедно. Първа това направи бившата звезда от Pussycat Dolls, при това съвсем спонтанно, докато е част от журито на шоуто „Австралия търси талант“.

На кастингите красавицата съвсем открито флиртуваше с доста от участниците от мъжки пол, а колежката й Люси Дюрак (също член на журито) не пропусна да се пошегува с нея за този факт. „Вече съм ти намерила един подходящ австралиец“, бяха думите й, а Никол отвърна „Давай го насам“.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

При сценичната изява на друг талант, Шерцингер пък извика на висок глас „Хайде, свободна съм“, с което очевидно подсказва, че е готова да потърси нов мъж в живота си.

Самият Гришо не е коментирал нищо по отношенията им, но пък го прави повече от очевидно с действията си – двамата не са засичани заедно от месеци, а той дори и не присъства на рождения й ден в Хавай, нещо, което така и не се бе случвало до момента. Ние пък само можем да се надяваме, че лишен от странични фактори, българинът най-сетне ще намери отново играта си и ще се върне сред най-големите в световния тенис.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)