Никълъс Кейдж

Никълъс Кейдж „изби рибата“ – развежда се 4 дни след сватбата

29 март 2019

Холивудската звезда и наш всеобщ любимец Никълъс Кейдж със сигурност е оставил редица впечатляващи рекорди зад гърба си – все пак говорим за носителя на Оскар за трогателната драма „Да напуснеш Лас Вегас“ (и още сума ти страхотни роли, уви, не и през последните години).

От няколко дни обаче, актьорът е част и от една друга компания с далеч не толкова позитивни постижения. След като на 23 март той сключи брак за четвърти път, само 4 дни по-късно… е подал молба за развод. Кейдж е категоричен, че ако брачният съюз не бъде анулиран, ще задейства бракоразводен процес.

Във Вегас пътят до олтара и обратно е еднакво кратък...

Във Вегас пътят до олтара и обратно е еднакво кратък…

Причината – сватбата с гримьорката му Ерика Койке се е състояла в Лас Вегас, а самият той твърди, че е бил пиян и не помни нищо от случилото се. Отделно от това, звездата отправя обвинения в користолюбие срещу булката.

Странното обаче е, че двамата имат връзка вече почти година, но очевидно въпреки това актьорът никога не е смятал да се обвързва официално. И това, ако не типичен пример за нашумялата приказка „Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас“, здраве му кажи…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)