Нина Добрев разочарова: Не съм българка, а канадка (Видео)

30 октомври 2019

Винаги сме наричали Нина Добрев „българската звезда в Холивуд“ и често и тя самата ни е давала поводи за това – актрисата говори перфектно български език, макар и с типичен акцент, често говори за страната ни в интервюта и почти всяко лято си идва в София, за да види роднините си.

Ето че обаче ситуацията рязко се промени, когато красавицата прие покана на Vanity Fair да участва заедно с колегата си от филма Lucky Day Люк Брейди в любопитна игра, в която детектор на лъжата оценява отговорите им. Двете звезди се обстрелваха взаимно с въпроси, свързани с личния им живот и изненадата за нас дойде, когато на въпрос за България, Добрев безапелационно отговори, че се чувства канадка, а не българка.

Нина Добрев със свой фен в София.

Нина Добрев със свой фен в София.

Тя се обоснова, че макар да е родена тук, е заминала за Канада едва двегодишна и затова се възприема като такава, а не като наша сънародничка. Актрисата разкри и, че постоянно влиза в Google, за да провери какво пишат за нея, както и че във всеки един момент знае много добре колко е броят на последователите й в социалните мрежи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)