a5896096a721357acc9c597acfbaeca8_XL

Нинова кани Горан Брегович на Бузлуджа

06 юли 2018

Световноизвестният сръбски музикант Горан Брегович и неговият „Оркестър за сватби и погребение“ ще огласи тази година събора на столетницата на Бузлуджа. Той ще се проведе на 28 юли и Брегович идва по лична покана на Корнелия Нинова.

Опонентите вече се шегуват: „ще се жени ли Партията или ще се опява…“

Поканен на традиционният БСП събор е и македонския премиер Зоран Заев, но негово присъствие все още не е потдърдено. Заев и Нинова членуват в едно и също полтическо семейство, но в последно време той контактува доста интенцивно с Бойко Борисов.

Световноизвестният сръбски виртуоз Горан Брегович ще разтресе традиционния събор на БСП на Бузлуджа на 28 юли по лична покана на Корнелия Нинова. Брегович пристига с частен самолет, а всички разходи по транспорта и пребиваването му се поемат от столетницата. Предвид неговия „Оркестър за сватби и погребения“, червени опоненти на соцлидерката се шегуват дали Брегович ще жени партията и за кого, или ще я опява. По-скоро ще е оркестър за погребение, злорадства вътрешната опозиция в унисон с критиките им към ръководството. Поканен да участва в соцпразника на поляните под върха е и македонският премиер Зоран Заев, но неговото присъствие още не е сигурно. Заев обаче напоследък си общува повече с премиера Бойко Борисов, отколкото със соцлидерката, въпреки че членуват в едно политическо семейство, пише Канал 3. Нинова протрива ръце: Пропастта Борисов – Цветанов вече е валидна, парламентаризмът или интересът разцепи властта? (СНИМКА) Осведомени твърдят, че това начинът на Нинова да отвърне по своему на активността на Борисов на Балканите, като устрои символична минибалканска среща със звездния сръбско-хърватски артист и с македонския премиер.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)