Новата поп сензация Mabel с първи албум – High Expetations (Видео)

07 август 2019

Изпълнителката на #1 синглите “Don’t Call Me Up” и “Mad Love” – Mabel представя дебютния си студиен албум “High Expectations”. Aлбумът излиза във формати стандартно CD и винил и съдържа 14 песни.

Първият сингъл от албума, “Don’t Call Me Up” взриви световните класации и превзе радио и ТВ ефира у нас. Официално парчето е обявено за 7-мия най-продаван сингъл на 2019 г., а Mabel е най-високо изкачилата се британска изпълнителка в световната класация на Spotify. Видеото към него е гледано над 100 млн. пъти в YouTube.

mabel

Вторият сингъл от албума, “Mad Love” повтори успеха на дебютното парче. Само месец след премиерата си видеото към “Mad Love” е гледано над 25 млн. пъти в YouTube. Преди броени дни излезе и третият сингъл от албума – “Bad Behaviour”, придружен от музикално видео.

Заглавието на албума “High Expectations” в превод означава “Високи очаквания” и това е ясно изявление на Mabel за намеренията й. Това е не само албум, но и гледна точка по много въпроси, които са изиграли важна роля в живота й. Това е амбициозен проект на безстрашен млад артист, който разглежда мултиплицираността на очакванията – към себе си, към другите, към жените, в любовта.

Представяйки албума си, Mabel споделя: “Заглавието казва всичко. Става въпрос за очакванията, които имам към себе си, очаквания на другите към мен. Основната тема в албума са позитивите и негативите, които следват. Искам да изпратя позитивни думи към всеки, който ще слуша песните. С писането им станах по-самоуверена и това бих искала да предам и на тези, които ще чуят албума.”

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)