Кулагин и малкото коте Бояна Генова

Новата светска двойка: Кулагин и „малкото коте“ на Валери Божинов

14 ноември 2018

Гримьорът Валентин Кулагин няма никакво намерение да показва на хората пълната истина за сексуалната си ориентация. Но за сметка на това явно е успял да спечели сърцето на една от най-нашумелите моделки у нас – Бояна Генова, която сега е лице на „Плейбой“. Бояна се прочу около Валери Божинов и най-вероятно никой няма да забрави, че тя е „малкото коте“ на футболиста. Блондинката беше част и от нашумялия риалити сериал „София ден и нощ“.

Преди дни тя публикува следното видео в профила си в Инстаграм, като под него добави и прочувствен текст за гримьора без редакторска намеса.

Валентин Кулагин

„И понеже силно се интересувате от личния ми живот и това с кого споделям леглото си… мога само да кажа, че сте прекалено посредствени, повърхностни и си мислете, че знаете всичко, но уви! Някои неща остават истински и непокътнати, защото любовта е по-силна от всичко! А това е Валентин Кулагин, за мен Валето, неподправен, истински и несравним. Човек, който е с теб, когато трябва и срещу теб, когато не струваш.

Мога още много да кажа по тази нашумяла тема “Кулагин“, но ще запазя моето мнение. Защото хората винаги ще плюят по ангелите и ще почитат демоните. А вие бъдете щастливи и мечтайте, силно, невъзможно, по детски, защото всички мечти са реални, хората не са такива за каквито ги мислите. Те са такива, защото вашите очи виждат това в тях. Защото вие сте такива!“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)