28217370_10211588118959888_989264234_o

Нова звездна раздяла – Дженифър Анистън и Джъстин Теру

17 февруари 2018

Новината, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру са се разделили не радва никой, но тя бе официално потвърдена от двамата актьори.

Холивудската двойка, която е заедно от 2011 и сключи брак през 2015, е решила да прекрати спекулациите около връзката си и излезе с общо изявление.

Никой не дава подробности за причините за тази раздяла, случила се всъщност през изминалата 2017 г., но и двамата подчертават, че ще продължат своето приятелство.

Ето и цитат от тяхното обръщение:

„В желанието си да прекратим бъдещи спекулации, ние решихме да обявим своята раздяла. 

Това решение бе общо и взаимно взето в края на миналата година.

Ние сме двама най- добри приятели, които като двойка гледаща в бъдещето, решиха да продължат само приятелските си отношения.

По принцип бихме направили всичко това без много шум, но като се има предвид, че индустрията от слухове не може да пропусне възможността да спекулира със ситуацията, ние искахме да  заявим директно истината.

Ние сме твърдо решени да запазим респекта и любовта един към друг, такива каквито винаги е имало в нашите отношения.“

Двамата се срещат на снимките на комедия през 2011 и бързо стават една от най-популярните и обичани двойки в забавната индустрия.

Ако се съди по реакциите на феновете им в Туитър, изненадата от тяхната раздяла е повече от неприятна. Други, напротив, веднага предположиха, че това е шанс за Джен за нови отношения с предишния й съпруг Брат Пит, който към днешна дата също е свободен.

източник: indy100.com

превод: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)