женското здраве

Нова книга за женското здраве

25 март 2019

Към хомеопатията трябва да се подхожда предпазливо. Но малко повече знания за възможностите за лечение и поддържането на женското здраве са добре дошли.

В началото на март месец се появи книгата на Мишел Боарон и Франсоа Ру „Акушерство и гинекология”. Тя се издава от „Изток – Запад”, като преводът е на д-р Иван Тричков. Фармацефтите споделят своите препоръки в 192 страници.

Корицата на книгата  „Акушерство и гинекология” (Изток - Запад, 2019)

Корицата на книгата „Акушерство и гинекология” (Изток – Запад, 2019)

За книгата от издателите: 

Създадохме тази поредица, за да предложим решения, предназначени и за фармацевта. Всяка книга ви дава възможност да задълбочите познанията си по хомеопатия и така да можете да отговорите на очакванията на вашите клиенти в аптеката (или пациенти).

Все повече жени решават да се обърнат към лечението с хомеопатия, за да решат гине­кологичните си проблеми. Когато фармацевтът има достатъчно познания по въпроса, даването на съвет за адекватно лечение с хомеопатични медикаменти би било наистина полезно…

- Кои гинекологични проблеми с кои хомеопатични медикаменти могат да се лекуват?

- На кои симптоми кои хомеопатични медикаменти съответстват?

- Какво хомеопатично лечение да предложим за даден комплекс от симптоми?

За да отговорим по един практичен и ефикасен начин на тези въпроси, всяка патология е придружена с припомняне на патофизиологията, със схема за вземане на решения и с примери от практиката, които ще ви насочат как да стигнете от симптома до препоръката.

Мишел Боарон е магистър фармацевт. Дъщеря на основателя на едноименната лаборатория за хомеопатични лекарства „Боарон”, член на управителния й съвет и автор на книги по клинична хомеопатия. След повече от тридесет години прекарани в аптеката, тя споделя своя опит с фармацевтите от различни страни, от Тунис до Русия и от Таити до Полша.

Франсоа Ру е фармацевт, който работи в аптека в предградията на Тулуза и е педагогически съветник към катедрата по хомеопатия във факултета по фармация в Тулуза.

Вижте още: Скачането е полезно за здравето

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)