first-class-dining-1510667367

Новите апартаменти във Фърст класата на Emirates

16 ноември 2017

Самолетите на Emirates стават все по по-луксозни. Превозвачът от  Персийския залив представи новите кабини от първокласен флот на „Боинг 777″, а резултатите биха могли да ви накарат да останете в този самолет за продължителен период от време.

Вдъхновени от Mercedes-Benz S-Class, персоналните апартаменти предлагат лично пространство от 40 квадратни метра, с плъзгащи се врати, които се простират до тавана на кабината.

first-class-zero-gravity-position-1510674041

Новите апартаменти във Фърст класата на Emirates

Вътре апартаментите разполагат със специално осветление, 32-инчови телевизори, слушалки с шумопотискане на Bowers & Wilkins и седалки, които могат да стават напълно плоски легла, „даващи усещане за релаксация и безтегловност“.

Седалките са организирани в конфигурация 1-1-1, но дори тези на средните места получават изглед. За тези места Emirates добави първите „виртуални прозорци“ в индустрията, които проектират изгледа извън въздухоплавателното средство, като използват технологии за камери в реално време. Бинокли са осигурени за пътници с действителни прозорци.

Новите апартаменти във Фърст класата на Emirates

Новите апартаменти във Фърст класата на Emirates

Има гардероб с достатъчна дължина за окачване на чанти, а функцията за видеообаждане позволява на пътниците да повикат стюард за сервиз. Всеки апартамент разполага и с персонален минибар. Първи клас билет идва с комплект вещи Bulgari, пижама и колекция за грижа за кожата Byredo, която се предлага само на Emirates.

Новите първокласни кабини ще се появят на 1 декември с полет от Дубай до Брюксел и Женева. Цените на билетите започват от £ 7,000.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)