img

Новите желирани червила с цвете

02 юли 2016

Едно червило може да бъде доста интересно, а цвета му да носи различно настроение, но тези червила са на съвсем друго ниво! Можете напълно да се обсебите от тях, тъй като те носят красива магия в себе си.

Китайската козметична марка Meet Kailijumei обърна представите ни за червило, като произведе цветен, желиран вариант. В консистенцията има златни частици, a в основата е разположено красиво малко цвете. В момента, в който го нанесете, червилото сменя цвета си, спрямо температурата на кожата, нещо подобно на пръстените, определящи настроението, но в много по-изтънчен вариант. Колкото по-висока е температурата ви, толкова по-тъмен е цветът му, което го прави прекрасен вариант за универсален балсам, който можете да ползвате през целия ден.

Original_619018_original

 

Изглежда невероятно красиво, цветът му се сменя, а вкусът е сладък – какво можете да искате повече от едно червило? То автоматично става желано от всяка дама, която държи на външния си вид и иска да бъде в крак с модата.

bf9403d0-1bb2-0134-91df-06caa2286297

Въпреки, че едно червило струва 30 $, вече всичко е разпродадено! Но това не пречи да се присъедините към списъка на чакащи за втората партида!

Източник: www.onecountry.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)