Новите истории на Roberto Cavalli

21 септември 2014

След представянето на Just Cavalli, което се проведе в Милано на 18 септември, днес ви предлагаме първите снимки и кадри от ревюто на Roberto Cavalli пролет-лято 2015.

По традиция в продължение на много години главен асистент на маестрото е прекрасната му съпруга Ева Кавали, която в продължение на дълги години е основният стълб на подкрепа за дизайнера. Този сезон, те заедно решиха да променят коренно концепцията на марката, от външния вид на моделите до стила на подиума и начина на излизане момичетата.

Roberto Cavalli - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

За ревюто бе изграден специален хангар, където Кавали представи новата си колекция. В този случай, на подиума бе монтирана дървена пътека, необичайно ярко осветление на помещенията и нестандартно разположение на местата за сядане за гости.

1

Всички цветове присъстваха в колекцията, но те, всъщност, бяха спомагателни към основните черно и бяло. Дълги и леки рокли със зебров принт и сребърни леопардови петна по дрехите – така Роберто отново комбинира на пръв поглед необединяемото.

40

Днес на подиума се редуваха семпли и еднотонни модели, украсени с нежни ажурни вложки рокли с плисирани до земята поли, както и костюми от черна кожа с метален блясък в стил глем рок, анималистични монохромни принтове, щампи с пъстра мозайка, напомнящи patchwork – техника и картинки с 3D ефект.

26

12

Дизайнерът демонстрира брилянтна техника в играта с контрастите: якета и поли, изработени от кожа бяха допълнени с прозрачни вложки, а към топ от помпозен брокат видяхме широки ръкави от избелял деним.

Roberto Cavalli - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Имайте предвид, че металната кожа, ефирните материи и смелите щампи отново ще властват през следващия летен сезон.

Снимки: Roberto Cavalli

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)