iphone 2020 - eventually

Новите модели на iPhone ще са с по-големи батерии с цел „безжично зареждане“

07 април 2019

Новите модели на iPhone ще имат по-големи батерии, прогнозират от TF International Securities. Според информацията, базирана на редица изследвания, това се прави с цел те да могат да зареждат други устройства безжично, както новите AirPods.

Аналитиците вече са предоставили специфични данни, чрез MacRumors, казвайки в новоиздадено проучване на клиентите, че таз годишните 5.8“, 6.1“ и 6.5-инчови телефони ще поддържат двустранно безжично зареждане като функцията PowerShare на новия Galaxy S10 на Samsung.

„Очакваме новите модели на iPhone да поддържат двупосочно безжично зареждане. Въпреки, че iPhone не е първият високотехнологичен смартфон, оборудван с двупосочно безжично зареждане, тази нова функция може да направи по-удобно за потребителите зареждането на новите AirPods и създаването на по-интегрирана връзка между iPhone и AirPods.“

iphone2

По тази причина новите батерии ще са по-големи:

• Батерията на iPhone XS 2019-наследникът на 5,8-инчовия iPhone XS, с капацитет от 2,658mAh, ще бъде заменена с 20-25% по-голяма.
• Батерията в 6,5-инчовия наследник на тазгодишния iPhone XS Max -iPhone XS Max 2019: (капацитет от 3,175mAh) трябва да се увеличи с 10-15%.
• iPhone XR 2019: 6.1-инчовото устройство ще има малко по-мощна батерия- около пет процента по-голяма, отколкото в сегашния модел (2,942mAh).

Apple е изобретателен с батериите в настоящите телефони, използвайки клетки, които максимизират всеки наличен милиметър пространство. Батерията им е L-образна, като всеки ъгъл е запечатан, за да се предотврати ненужен стрес от термично разширение.

Всяко по-нататъшно увеличаване на капацитета на батерията може да се дължи на това, че устройството е малко по-дебело, като се използват по-малки чипове (много вероятно), като се намалява логическата платка (евентуално) или отпадане на 3D Touch.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)