Скъпи наследници

Новият БГ сериал „Скъпи наследници“ от 15 януари по bTV

02 януари 2018

В униформата на селския полицай Любо ще видим Дарин Ангелов в сериала „Скъпи наследници“, който ще се завърти в ефира на bTV от 15 януари. Освен като пазител на реда, актьорът ще влезе и в ролята на фелдшер на Бели Вит. Героят на Ангелов ще е сред най-симпатичните в сериала, тъй като не търси пари, а любов. Докато приятелската атмосфера на снимачната площадка мотивира звездата от „Под прикритие“, то лошото време понякога го събарят.

„Имаше и тежки моменти по време на снимките. Случваше се да ни изненадват атмосферни условия, заради който не можехме да продължим снимки. Спомням си едни потоп, задухаха ураганни ветрове, цялото село беше под вода, тичахме по терена да спасяваме техниката. Снимали сме на минусови температури, когато трябваше да се хвърля в едни преспи сняг, по риза“, разказа пред bTV Ангелов.

Снимка: Монитор

Снимка: Монитор

Историята на сериала се върти около сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а камерата се завъртя на ключови локации в Аржентина, Испания и Турция. До този март бяха заснети 80 от предвидените 150 епизода, като първоначалната идея бе те да бъдат излъчвани всеки делник в прайм тайм от есента. В останалите роли влизат Веселин Калановски, Филип Аврамов, Лорина Камбурова, Георги Кадурин, Цветана Манева, Койна Русева, а също така и поп звезди като Орлин Павлов, Графа, Поли Генова и др. Официалната премиера на новия телевизионен продукт на bTV е 15 януари/Монитор.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)