Новият ресторант „ИНТРИГА“ в София – едно място за ценители

13 декември 2016

Новооткритият ресторант „ИНТРИГА“ в София е не само място за ценителите на добрата кухня, но и за почитателите на стилния и елегантен интериор и перфектното обслужване.

Дизайнът на всяко едно обществено пространство – предназначено да се обитава от много хора, изисква вещина и професионализъм. Трудността на реализирането на подобен проект идва от това, че се налага да бъдат задоволени много вкусове. Но тъй като няма универсални пространства, архитектът сам решава как да изпълни интериорната задача, така че да създаде собствен стил и характер на мястото.

Представяме на вашето внимание новооткрития ресторант „ИНТРИГА“ в София, който е елегантен пример за архитектурно решение. Това е един непретенциозен декор със собствено излъчване и характерни акценти, които не се натрапват, а напротив действат ни сякаш подсъзнателно и мястото започва да ни харесва все повече. Точно в това се крие тайната на подобно решение.

Тук акцентите са много и различни, подчинени са на усещането на автора на проекта за стил и вкус. Играта с цветовете и формите е дискретна и ненатрапчива. Усещането е за премерена композиция с хармонично звучене.

Резултатът е повече от добър – посетителите на ресторант „Интрига“ са много и се връщат с удоволствие тук.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)