bugiatti centodieci

Новият „свръхлуксозен звяр“ на Bugatti – Centodieci за едва 8,9 милиона долара

19 август 2019

В онлайн пространството вече дебютираха снимките на най-новото бижу на Bugatti  – моделът Centodieci, който е не просто за ценители, а за ценители с определени финансови възможности. В превод името означава 110 и реално е препратка към оригиналния модел на марката от 1991 година – EB110.

bugiatti centodieci
Автомобилът излиза в лимитирана серия от… 10 бройки, но пък като чуете цената, ще разберете и сами защо – 8,9 милиона долара. И макар тя да е потресаваща сама по себе си, то само можем скромно да завиждаме на всеки, който може да си позволи да „яхне“ този „свръхлуксозен звяр“.

bugiatti centodieci

Защо подобно определение – все още изчакваме официалните характеристики на Centodieci, но от това, което виждаме – две врати, изцяло оригинално окачване, решетка на радиатора, наподобяваща подкова и пет кръгли въздухопровода.

bugiatti centodieci

Иначе официалният дебют на автомобила бе преди броени дни в Монтерей, но от компанията са се забавили с представянето на характеристиките му, така че все още чакаме с нетърпение информацията за всички възможни екстри.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)