Новият сезон за Armani – естествено продължение на предишния

21 септември 2014

Седмицата на модата в Милано се движи към своя край, а ние, от In Life, следваме нейните основни събития. Сред ревютата, представени на 20 септември, особено внимание следва да обърнем на шоуто на Armani.

Джорджо Армани и този път не измени на стила на марката и представи пред света колекция, която е всъщност тривиално продължение от предишните сезони.

Giorgio Armani RS15 0127

Но ако трябва да оценим представянето внимателно, всъщност, това не е чак толкова лошо, защото изключително много модели заслужават внимание. Цялата колекция се основава на синьо, светло синьо и аквамарин, и в допълнение – сиво, черно, бяло и бежово.

Giorgio Armani - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Тъканите са изключително леки и придават на моделите изключителна въздушност. Има достойни опции, които са идеални за офис и бизнес сегмента. Всички модели са с лъскави обувки с връзки на висока платформа, а на врата с луксозни огърлици.

Giorgio Armani - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Giorgio Armani - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015Джорджо Армани използва гланц, прозрачни материи, бродерии, но всичко това изглежда изключително стегнато и без никаква претенциозност.

Снимки: Armani

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)