20200211-phillips-post

Нови проблеми за Кралицата: най-големият й внук Питър Филипс се развежда!

11 февруари 2020

Според английските медии най-големият внук на кралица Елизабет II, 42-годишният Питър Филипс и 41-годишната му съпруга Отем, се разделили след 12 години брак. Според източници, инициаторът на пропастта била съпругата на Филипс, която го помолила за развод. В същото време самият Питър не е предвидил подобно развитие на събитията и е бил буквално зашеметен от изявлението на съпругата си.
Смяташе се, че е щастлив в брака и има прекрасно семейство с две очарователни дъщери. Но сега е в пълен шок.

20200211-phillips2
Според близки източници, така нареченият „Мезит“ също играе значителна роля за разбиването на двойката: това послужи като своеобразен тласък към процеса на развод, който Отем реши да не отлага, след като 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари се преместиха в Канада.

Според слуховете Отем също планира да се премести там след развод (Канада е нейната родна страна). Съпругата на Питър Филипс планира да вземе със себе си децата -  деветгодишната Савана и седемгодишната Исла: момичетата имат двойно гражданство.
20200211-phillips4
Бъкингамският дворец все още не е направил официални коментари за развода на двойката,  но казват, че Кралицата е дълбоко натъжена от новината за раздялата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)