Нови прожекции на „Златната ябълка” (трейлър)

18 декември 2018

Предколеден маратон на анимацията „Златната ябълка” се организира в София. Засиленият интерес принуди създателите на филмчето отново да го представят пред българските зрители. Входът отново е безплатен, като молбата е само да се регистрирате, за да си запазите място.

Прожекциите са обявени за 21 декември. Може да запазите своя билет на eventbrite.com, ако организаторите решат да определят още един час за прожекция. Обявените са вече заети изцяло.

„Златната ябълка”

Снимка: The Golden Apple Series/YouTube

Пилотният епизод на „Златната ябълка” е 21-минутна анимация, подходяща за деца и възрастни. Тя проследява историята на смелата Вихра, която е разкъсана между човешката си природа и магическите си змейски сили и нейната най-добра приятелка – палавата самодива Тина-Пакостина. Запознаваме се братята Бран и Влад – безстрашни, млади момчета, които мечтаят да станат велики Кукери. Ще посетим величествения град Хан, ще пътуваме през мирните Самодивски гори, опасните Кукерови земи, както и през ужасяващата Орел планина, където хората и духовете са разкъсани от жестока война. Ще научим древни легенди, ще се сблъскаме с лукави злодеи и ще разкрием пъклени планове, които ще променят съдбите на всичките ни герои…

От особено значение за проекта са и хората, които озвучат основни персонажи в серията – певицата Поли Генова дава гласа си на Вихра, Милица Гладнишка озвучава самодивата Тина, Момчил Степанов влиза в ролята на кукера Влад,а Живко Джуранов е неговият брат Бран.

Плакат на събитието

Плакат на събитието

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)