устни

Нови технологии за съблазнителни устни и у нас

26 февруари 2019

Вече е възможно устните ви не само да изглеждат, но и да бъдат равномерно пухкави, естествено опънати и съблазнително плътни. Нови технологии под формата на филтри за устни вече са достъпни и в нашата страна.

За производството на филърите YVOIRE се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences), благодарение на която филърите Yvoire classic и Yvoire volume, са двуфазни по технологията си на производство, вкарват се в кожата и се разпределят в тъканите на пациента както монофазните гелове на известните марки, като в същото време съхраняват обема толкова дълго, колкото и двуфазните. Ето затова филърите Yvoire – са филъри от 5 поколение. Те са хибрид който съчетава най-добрите качества на вече известните гелове. Препаратът е 100% биоразградим т. е. с времето той се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.

Не бъркайте LG Electronics, което произвежда битова техника и LG Life Sciences което произведе и разработи ваксината против хапатит B (HBV), антибиотика Фактив и много други. За 14 години, компанията произведе собствена хилуронова киселина, която се използва в различни области на медицината (травматология и ортопедия, офталмология, гинекология).

Снимка: YVOIRE

Снимка: YVOIRE

У нас с високотехнологичното откритие на LG работи д-р Олеся Велинова, дерматолог в център по естетика Persona. Д-р Олеся Велинова има над 8-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват. Дерматологът на руския елит  вече работи и върху лицата на българските звезди.

Според доктора на руския елит, както наричат водещия специалист от Москва, който иска да е модерен, е естественТова е топ тенденцията в естетичните процедури, времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса. „Восъчното лице” и големите патешки устни са отживелица. Затова днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност. Той се разпределя така, че да се избегне лицето тип маска.

Вижте още: Нов метод за подмладяване на кожата без инжекции

снимка: YVOIRE

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)