ab94cc917f061b115ddb97b28d383c19__980x

Новобрачна двойка скандализира със сватбената си фотосесия

11 октомври 2017

Горски пейзаж, тя и той, бяла рокля, було, с две думи – новобрачна двойка… Романтиката щеше да е пълна, ако булката не беше застанала на колене пред младоженеца, който е със смъкнати панталони. Позата е недвусмислена.

59d694782000000e34085547

Новобрачна двойка скандализира със сватбената си фотосесия

Фотографът на младите холандци, е публикувал тази снимка онлайн и оттогава тя има стотици хиляди прегледи. Към нея той написал: „Някои младоженци не могат да чакат партито да свърши, за да се оттеглят за първата си брачна нощ. За щастие тук те вече са официално женени.“ Ако се притеснявате обаче, че булката наистина задоволява орално младоженеца, докато гостите им пият шампанско, не се притеснявайте – всичко е само инсценирано. „Който наистина мисли, че тази снимка е скандална, значи живее през 1996 г.,“ добавя фотографът.

Вижте още: Изпепеляваща любов

Любопитна подробност е, че идеята за фотосите се е родила в главата на една от двете майки, но не е известно дали на тъщата, или на свекървата, принадлежи това пикантно хрумване. Единственото указание, което фотографът получил, звучало по следния начин: „Искаме снимките от сватбата ни да са по-яки, отколкото на нашите приятели“. Е, определено им се е получило…

снимки: michelklooster.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)