Новогодишни „чебапчета“ през куха лейка с Ива Дойчинова в най-веселото издание на „Кухня в Рая“, еп. 19

31 декември 2016

В последния ден на 2016-а година, сме ви подготвили огромна порция добро настроение и много смях в любимото ви кулинарно шоу „Кухня в Рая“.

Чаровната и забавна Ива Дойчинова е сред най-емблематичните гласове и лица в българските медии, а вече и водеща в новото предаване по In LIFE TV  „Приказка за стълбата“. Там тя в уютен диалог ни среща с хората избрали за своя кариера политиката.

Днес, заедно с водещата Алекс и шеф Милош, Ива ще приготви, може би най-веселото ястие в живота си, а именно сръбските „чебапчета“. Ще ви покажем и какво е предназначението на една „куха лейка“ и има ли почва тя в готварството.

А „Кухня в Рая“ никога не е била по-малко кухня и повече шоу! Смях, смях и още смях… Какво повече му трябва на човек за един прекрасен завършек на старата година?! Ами как какво, трима развеселени водещи, балкански ритми и вкусна сръбска скара с гарнитура от забавни коментари! Е приятели, гледайте ни започваме!

Най-веселият финал на една страхотна година, предвещава страхотно начало на следващата! Бъдете здрави, щастливи и отново с нас, през 2017-а!


 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)