новолуние

Новолуние в Риби – време за ново начало и сбъдване на желания

17 март 2018

Новолунието в Риби настъпва на 17 март в 15:13 часа!

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е един уникален момент за сбъдване на желания.

Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Това новолуние в Риби ни дава шанс да започнем всичко наново, да отворим един нов лист в нашият живот. Възможно е да решим да се избавим от някои стари привички в своето поведение или в своите мисли и убеждения, за да открием нов път, по който да вървим.

Това новолуние в Риби и ще окаже влияние най-вече на представителите на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Естествено че и водните знаци също могат да усетят това влияние като Рак Скорпион и Риби. Новолунието в  този знак ни кара да бъдем по-възприемчиви, и по мечтателни. Много добро време да поставяме своите лични цели в живота си, и да се реализираме в много различни направления, като едно от тези направление е да започнем да осъществяваме някои свои творчески проекти.

Възможно е това да е време да се занимаваме с някои свои духовни търсения и практики, които ще ни помогнат да изразим себе си в някое ново направление.

Новолунието може да ни помогне да признаем до някаква степен своите несъвършенства. Или пък да по някакъв начин да се жертваме в името на някого или на някоя кауза. Също така можем да кажем, че в това е времето когато нашите мечти и по някакъв начин могат да се окажат и реалност .

Това новолуние има хармоничен аспект планетата Юпитер, която е Планета на късмета и можем да кажем, че тук ще имаме голяма инициативност, вдъхновение и мотивация, и това нещо ще ни накара да изменим много неща от своя живот и много свои цели.

Желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в РИБИ?

  • Психо-емоционална чувствителност
  • Състрадание и жертвеност
  • Неяснота, объркване, хаос, илюзия, лъжа, измама
  • Въображение и интуиция
  • Висшата Любов и блаженството
  • Медитативни състояния, релакс, йога
  • Спокойствие, отпускане
  • Сън
  • Творчество, изкуство

Ето как примерно може да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам възможност да бъда толкова състрадателен към другите, в помощ на тези, които имат нужда. Това е важно за мен, защото ми помага да се осъзная сега.“

„Благодаря, че имам това щастие да премина през тази необикновена Висша и Блажена Любов, която прави живота ми смислен.“

„Благодаря, че успях да се освободя от всички измамни, неясни ситуации и хора около мен и така получих освобождение от хаоса, в който живеех от много време.“

„Благодаря, че имам това прозрение и интуиция, която ми помага да тръгна в една нова различна светлина в живота. И така намирам правилния начин.“

„Благодаря за това, че имам един спокоен и силен сън, който ми помага да си почина истински“.

„Благодаря, че имам достатъчно време за да релаксирам, да си почивам и медитирам, което ме прави щастлив.“

„Благодаря, че успях и имам това творческо вдъхновение и че съм създал това изкуство около мен!“

Пожелавам Ви едно вълшебно тайнство в Новолунието в Риби!

Нека успее да разкрие и отвори всички наши таланти, прозрения, чувства, интуиция и Висшата любов в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

Източник: poznanieto.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)