Новости в естетичната козметология

16 октомври 2017

„Новости в естетичната козметология“ беше темата на обучението, организирано в София от Космосеанс ЕООД – официален представител на испанската интернационална фармацевтична компания Mesoestetic Pharma Group за България. 

TON_4711

Меsoestetic Pharma Grroup e испански козметичен лидер специализиран в разработването, производството и маркетинга на медицински естетични процедури, апарати и хранителни добавки за нуждите на естетичната козметология. Mesoestetic  Pharma Group предоставя цялостни козметични решения, които се характеризират с иновации и значителен научен принос.

TON_4731

Обучението включи: семинар, практически дискусии и workshop. Водещи на лекциите и практиките бяха интернационалния лектор на Mesoestetic Barcelona и доц. Соня Вълкова – дългогодишен експерт в областта на естетичната дерматология. Основните теми бяха: Приложение на монофазни и комбинирани пилинги, Нови коктейли мезотерапии и Комбинирани методики за обновяване, подмладяване, депигментиране и лифтинг технологии. всички участващи в обучението, което се проведе в рамките на два дни в резиденция Анастасия, получиха дипломи от Mezoestetic Barcelona. 

TON_4752

Госпожа Грети Гарсия лично поздрави участниците в обучението и им пожела успехи в работата с продуктите и практиките на световния лидер в козметологията - Mesoestetic Barcelona.

Още снимки от събитието може да видите ТУК!

репортер: Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)