Снимка: NBC News

Адът за Роман Полански няма край – ново обвинение в изнасилване!

04 октомври 2017

Проблемите на иначе гениалния режисьор Роман Полански със закона нямат край. След като преди месеци, Саманта Геймър официално обяви, че иска прекратяване на делото срещу него, близо 40 години след случилото се през 1977 г., сега още една жена го обвини в изнасилване.

През годините Ренате е участвала в доста... да го кажем, любопитни филми.../снимка: Gallery of History

През годините Ренате е участвала в доста… да го кажем, любопитни филми…/снимка: Gallery of History

Това е 61-годишната бивша актриса Ренате Лангер, която твърди, че той се е възползвал сексуално от нея в Гщад, когато тя е била на 15 години. Обвинението е подадено в швейцарската полиция в Санкт Гален на 26 септември, като в него се посочва, че драмата се е разиграла през 1972 година.

Тогава Полански я е поканил с родителите й на кастинг за негов филм и докато те са били негови гости, е спал с нея. Месец по-късно, тя е дошла на снимките на негов филм в Рим и действието се повторило.

Ренате Лангър днес/снимка: IMDB

Ренате Лангър днес/снимка: IMDB

Това е четвъртата жена, която обвинява режисьора в сексуално насилие. За негово съжаление, в Швейцария няма закона за давност на срока за обвинения, когато става дума за насилване на непълнолетни, така че със сигурност за 84-годишния Полански следва нов „ад“…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)