Да заложим преди Оскарите - кои са нашите фаворити?

Нов куриоз: Оскарите да нямат водещ

13 декември 2018

Като че в последните години Холивуд не може да ни изненада с нищо. Последната новина, долетяла от Меката на киното обаче, сякаш ни хвана неподготвени. Според нея, 91-та церемония по раздаване на най-престижните отличия в света на Седмото изкуство – Оскарите, може да се проведе … без водещ. Американската Академия разглежда именно подобен вариант след патовата ситуация, в която попадна в последните седмици.

Както е известно, няколко дни след обявяването на Кевин Харт за водещ на шоуто в Лос Анджелис, последният се отказа от офертата заради масовото недоволство от страна на редица звезди и публиката.

Кевин Харт

Причината – негови хомофобски изказвания преди години в профилите му в социалните мрежи. Самият актьор побърза да се извини и заяви, че отдавна се е променил, но все пак прецени, че не е уместно да се изяви предвид критиките.

Така и Академията, и телевизия ABC, която по традиция предава връчването на Златните статуетки, се оказаха „хванати в крачка“, след като не бяха помислили за резервен вариант, а самата церемония наближава – 24 февруари 2019 година. Така, последната опция се оказва шоуто да е без основен водещ, а вместо това на сцената да се появи голяма група звезди, които да водят един след друг, от типа на „групов монолог“. Какво точно би се получило от подобна идея, можем само да гадаем, дотогава продължаваме да следим фаворитите си за предстоящите Оскари.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)