Нона Йотова - влюбена, сгодена и изчезнала

Нона Йотова е „влюбена, сгодена и изчезнала“

07 юли 2019

„Всеки от нас, който някога е бил влюбен, може с радост или болка да разкаже, че не съществува някакво ясно дефинирано нещо като ЛЮБОВТА” казва Щефан Фьогел – най-успешният съвременен австрийски драматург. И така… Ако искате да научите по какво мъжът прилича на Фолксваген костенурка, защо жените не бива да имат родителски права и дали действително романтиката е убила повече народ от атомната бомба, елате и вижте!

Нона Йотова - влюбена, сгодена и изчезнала

И ще видите какво би могла да търси една зряла жена – Дагмар Лудишер – в главната роля неповторимата Нона Йотова, облечена в булчинска рокля, в детската къщичка на дървото в двора на родния си дом.Там тя пее, свири, смее се, плаче, спомня си, мечтае. Ще играе и лудува, ще танцува с метла (а също и с Джордж Клуни ще танцува), ще бъде звезда, ще бъде зла и добра.

Ще мърмори, крещи, ще се люшка между най-различни чувства. Ще философства, ухажва и беснее. Ще класифицира всичките мъже на този свят ( (в ролята Деян Ангелов), които, разбира се, са седем типа: от идиотите, та чак до положителните образци. А накрая… КОЛКО ХИТЪР Е ФИНАЛЪТ! Той, дами и господа, ще ви изпрати изненадани, разчувствани, развеселени и… с мисли за ЛЮБОВ.

Нона Йотова - влюбена, сгодена и изчезнала

Следващото представление на „Влюбена, сгодена, изчезнала“ в „Театър 199″ е на 18-и юли.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)