e0e9d9a6b53de39887ae82d8b220cefb_XL

Нона Йотова и Петър Антонов отново провокират страсти, този път от сцената на Studio 5

11 октомври 2017

„Светулки има в твоя несесер.
Във моя пърхат бели пеперуди.
Животът ни е психодиспансер.
И двамата сме си подобно луди…“

(„Абсурдни времена“, Издателство „Лъчезар Минчев“)

Спектакълът по едноименната поетична книга на Маргарита Петкова и Добромир Банев прави заявка за истински хит през настоящия театрален сезон. Постановката стана факт през пролетта, така че зрителите тепърва ще имат възможност да се насладят на необятното и велико чувство – любовта.

Най-продаваната българска поетична книга със сигурност вещае същия успех за спектакъла. В него Нона Йотова и Петър Антонов не само се раздават до последен дъх, но успяват да убедят зрителя в непреднамерената си актьорска игра – за тях любовта убедително сменя своите състояния, като минава през нежните прегръдки и дългите целувки, но и през бурните скандали и залсужената след тях утеха. Защото на сцената е като в живота – всяка любов има толкова лица, колкото звезди има на небето…

Вижте още:  „Абсурдни времена“ – един спектакъл за любовта и още нещо…

Изпълнението на двамата артисти е съпътствано от прекрасна мултимедия, която умело пресъздава усещането за градски фон и домашен уют. Дава привкус на филмов сюжет, но и напомня реалността, в която, когато обичаме, сме самите себе си.

Ако не сте прочели „Абсурдни времена“, непременно гледайте спектакъла с участието на Нона Йотова и Петър Антонов. Ако пък вече сте го гледали, препоръчайте го на близки и приятели, защото наистина си заслужава.

Можете да се насладите на представлението на 11 октомври, сряда, от 19.00 часа, в Studio 5 music club, НДК.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)