Снимка: БНР

Нора Караиванова чака дете, разбрала, че е бременна… в 5 месец

10 март 2019

Певицата Нора Караиванова е бременна в 6-ия месец. Къдрокосата изпълнителка разбрала новината едва в 5-ия месец. Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: „Бременна съм“, сподели Нора в „На кафе“.

Певицата разказа, че отдавна е била готова за това събитие, смятала, че й е време, а и родителите й настоявали, че биологичният часовник тиктака. Тя обаче дълго време изобщо не разбрала, че е бременна. Мислела, че има други проблеми, които се дължали на стрес, неправилно хранене или хормонален дисбаланс. Отивайки на преглед обаче разбира, че очаква бебе.

Нора Караиванова

„Имах други оплаквания и затова отидох на преглед. И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през целото време го гледах като филм“, сподели Нора.

Чак когато лекарят насочил вниманието й към това, че бебето рита, тя разбрала, че всъщност странното усещане, което имало не се дължало на стомашни проблеми.

„Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това. Затова и сега съм толкова изненадана“, допълни тя, цитирана от Dir.Bg.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)