Носителки на титлата „Мисис България“ станаха коледни ангели

03 декември 2016

TON_7519

За осма поредна година носителките на титлите „Мисис България“, „Лейди България“, „Мисис Баба“ и „Мисис Дама на годината“ се превърнаха в коледни ангели.

TON_7419

Кампанията със същото име събира средства за различни каузи. Омъжените красавици предоставиха предмети за благотворителна разпродажба, организираха томбола с предметни награди и поканиха приятели на бал в комплекс Монтесито под надслов “ Коледни ангели“. За трети път път в благородната инициатива се включиха и децата на известните майки.
За осемгодишната си история, благотворителната инициатива е събрала и дарила на нуждаещи се над 650 хиляди лева. Тази година средствата, събрани от тях ще отидат при дама, която се нуждае от гръдни импланти, в следствие на претърпяно злокачествено заболяване.
Успоредно с това се проведе, за пръв път и конкурсът „Мис и Мистър Нация“. Различното и интересно в този конкурс бе кръгът в който участниците дефилираха с традиционни народни носии от различни краища на страната ни.

TON_7383

TON_7370

Специални гости на ежегодния бал „Коледни ангели“ бяха „Мисис Вселена“2016  Олга Торнер и „Мисис Русия“2016 Надежда Лисенко. Втората красива дама се изяви с музикално изпълнение с което, успя да впечатли и вдигне на крака гостите на бала.
Талантливият изпълнител Стефан Илчев, подкрепи благотворителната инициатива и също поздрави публиката със свое парче. Освен това в интервю за In LIFE, сподели новината, че се насочва в нова област, приемайки предизвикателството да пее на оперна сцена, като освен това няма да загърби и стилът с който, стана популярен у нас.

TON_7288

TON_7289

Водещи на събитието бяха Нели Пандилова и прекрасната Елизабет Методиева, която наскоро донесе голямата победа за България от конкурсът „Miss Top of the World“ в Индия. Разбира се не пропуснахме да си поговорим с нея и да я разпитаме, как и се отразява славата, и какви са последните новини около нея. Във видеото можете да видите още, интервю с организаторката Меги Савова която, държи правата на всички конкурси за омъжени жени в България и се прояви като обединителка на коледния дух, организирайки благотворителното събитие и с победителите от конкурсът „Мис и Мистър Нация“.

TON_7307

Приятно гледане!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)