RUSKI ROKERI RUSH.00_19_08_17.Still022

„Нощните вълци“ взривиха страсти и любов в София

01 юли 2016

Ето и едно събитие, което показа, че летните страсти не са само по морските ширини, а и в центъра на столицата ни. Посрещане, водосвет, селфита, протест, напрежение, арести… Така протече посещението на рокерите на Владимир Путин в София, преди да се срещнат с медиите. А ние, In LIFE TV, бяхме в челните редици на медиите и още утре ще видите всички подробности и интервюта с „нощните вълци“, които така разбуниха духовете. При това на брилянтен руски език от нашата репортерка Пепа Попова.

RUSKI ROKERI RUSH.00_18_16_22.Still016

Рокерите от „Нощните вълци“ пристигнаха в София, посрещнати от девойки в народни носии, музика и водосвет. Те закъсняха с около час и половина от предварително обявения час. Сборният пункт бе храм-паметника „Св. Ал. Невски“, плътно обграден от полиция.

RUSKI ROKERI RUSH.00_01_33_18.Still003

Две групи очакваха рокерите на Путин – едната, за да ги приветства, а другата – за да ги освирка и да протестира. Доста преди да пристигнат моторджиите, полицията арестува двама души от двете страни.

RUSKI ROKERI RUSH.00_09_49_04.Still007

Към 14 ч мелодията на химна на СССР и на Русия малко преди пристигането на „Нощните вълци“ огласи няколко пъти пространството пред храм-паметник „Св. Александър Невски“. Няколко от протестиращите бяха и с фланелки с цитат от Стефан Стамболов на гърба:“Предателите на Отечеството не заслужават милост“За да не се стига до сблъсъци и напрежение, два плътни кордона от полицаи раздели двете групи хора на два лъча, а преминаването от едната до другата страна на кордона бе невъзможно. Но ако трябва да сме откровени – привържениците и тези, които поздравиха рокерите бяха много повече от хейтърите. Все пак една добра новина за това, че българите не се поддават на антируското отношение, което се опитват да ни наложат в последно време!

RUSKI ROKERI RUSH.00_10_38_00.Still009

RUSKI ROKERI RUSH.00_18_55_03.Still019

Моментът, в който „Нощните вълци“ пристигаха, се разпозна безпогрешно по шума – и от двете страни на храма, макар че посрещачите вече имаха видим числен превес над недоволните. „Да живее Путин“, викаха феновете и ръкопляскаха. Последваха прегръдки, целувки, селфита и радост под развени български, руски и съветски знамена.

RUSKI ROKERI RUSH.00_20_01_22.Still027

„Нощните вълци“ заявиха, че са възхитени от посрещането. „Това значи, че Европа я чака светло бъдеще!“
Очаквайте горещият ни репортаж! При това, както ви обещахме, ще е най-добрият!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)