Trifon_Zarezan_Whiskey

Няколко идеи как да прекараме Св. Валентин, ако не сме обвързани

03 февруари 2016

Те се поглеждат влюбено, без дори да крият разгорялата се страст, след което сливат устни в…. Стоп! Натискате дистанционното, за да загасите телевизора и се замисляте нима има по-неприятен начин от това да прекараш Свети Валентин у дома, гледайки романтични филми, след като дори нямате с кой да споделите усещането. Да, не са никак малко и тези, които в даден етап от живота си нямат или просто не желаят интимна връзка. Какво обаче да сторите на Празника на влюбените, за да прекарате приятно и сами? Ето няколко полезни идеи:

Почетете Трифон Зарезан – знаете ли, че всъщност Св. Валентин се празнува по календара на Римокатолическата и Англиканската църква и реално не е български обичай?! Ако заложим на родната традиция, ще трябва да почетем не друг, а Св. Трифон – Деня на Лозаря. Е, изборът е изцяло ваш, но защо пък да не заложите на народното повелие и да го полеете (сами или в приятелска компания) с предпочитания от вас алкохол и сътветното добро настроение?!

travel

Пътувайте – от колко време ви се иска да отидете до Мелник, Белоградчишките скали или друга предпочитана дестинация, а все не намирате време за това? Този път няма смисъл да отлагате, още повече, че за празника градът ще е препълнен с влюбени двойки и за да ги избегнете, можете да избягате от типичните градски условия. Посетете близки приятели, които живеят надалеч, разгледайте непозната местност или защо не – разходете се за ден извън България.

fun_on_party

 На парти – по принцип, на 14 февруари календарът е препълнен с тематични събития, но в последно време често се организират и такива за необвързани, на които бихте могли да откриете приятна компания и нови приятели. Да не говорим, че едно подобно място спокойно би могло да накара двама необвързани следващата година да посрещнат заедно Деня на влюбените.

200176576-020

Любимо хоби – толкова обичате да рисувате, да пишете, свирите, да слушате любимата си музика, да гледате филми с любим актьор в киното, но времето никога не стига. И тъй като тази година, 14 февруари е почивен ден, то заложете на всичко това, което ви прави щастливи, помагайки ви по този начин да избегнете досадната романтична атмосфера навсякъде около вас. Или пък просто се вижте със стари приятели, с които общуването винаги е удоволствие.

Shopping

Поглезете се – и къде е казано, че трябва да имате партньор, за да се поглезите качествено?! Ако сте дама, можете да отидете на шопинг, на козметична процедура или масаж, а ако сте мъж, да си купите предпочитания костюм или дълго жадуваната кутия кубински пури. Истината е, че никой друг няма възможност да уцели любимия ви подарък толкова добре, колкото самите вие. Възползвайте се от това.

текст: Митко Попов
снимки: Imgkid.com, Amadeus.com, Heykiki.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)