20200323-mad-post

Обезпокоената Мадона споделя мисли за коронавируса от ваната си

23 март 2020

Много знаменитости преминаха в режим на самоизолация по време на пандемията от коронавирус. В социалните си мрежи те споделят различни видеоклипове с последователи, разказвайки какво правят у дома.
61-годишна Мадона също записа такова видео: седнала във вана с венчелистчета от цветя, певицата сподели мислите си за пандемията.

Мадонна
COVID-19 не се интересува колко си богат, колко известен си, колко смешен или умен, къде живееш, на колко години си, какви истории можеш да разкажеш. Той е страхотен изравнител и това го прави толкова страшен и толкова голям.
Ужасно е, че той ни направи равни в много аспекти. И е прекрасно, че той ни изравни в много аспекти. Ако корабът потъва, всички ще се удавим с него,
- каза певицата.


Не всички фенове, обаче, оцениха нейния апел. Мнозина критикуваха Мадона за това видео, обвинявайки я в лицемерие. Ето и някои от коментарите:

Мадонна

Ако корабът отиде на дъното, наистина ли мислите, че ние ще отидем на дъното всички заедно, докато седите във вашата баня, заобиколени от помощници? Обичам те, кралице моя. Но нещата извън имението ви са много различни от това как ги представяте.

Бъдете в безопасност и съпричастни с по-малко привилегировани хора.
Това видео е направо тъпо. Живеете в различна реалност. Спрете го. Венчелистчета от цветя във ваната, боже мой! COVID-19 прави разликата, защото можете да си позволите собствен апарат за изкуствено дишане.

Според съобщения в пресата, в момента Мадоната е в изолация в Лондон с приятеля си Ахламалик Уилямс и децата.
снимки: Instagram
Абонирайте се за нашия дайджест

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)