Обновената зала ,, Фестивална “ – една сбъдната мечта

22 ноември 2017

На официалното откриване на обновената зала ,, Фестивална “ министърът на младежта и спорта г-н Красен Калев сподели, че това е една сбъдната мечта. Самият той е бивш състезател по лека атлетика и не скри вълнението си, че София вече може да се гордее с тази перла в короната на спортните зали у нас.

TON_7939 След дълго чакане реконструираната зала ,, Фестивална “ отвори врати под името ,, Асикс Арена “ и съоръжението вече ще се ползва основно за  лекоатлетически тренировки и състезания. Модернизацията на комплекса възлиза на над 7 милиона лева и вече  е модерна спортна зала, която предлага отлични условия за спорт, отговаряща на световните критерии за изграждането на подобни съоръжения. На церемонията по откриването на обновената зала ,, Фестивална “ присъстваха много спортни деятели – Ивет Лалова, Габриела Петрова, Тихомир Илиев, Йорданка Донкова, Любомир Ганев и много други.

TON_7937

Всички те бяха убедени в едно – за тях обновяването на този комплекс и превръщането му в модерно място за спорт е една сбъдната мечта. На церемонията по официалното откриване на зала ,, Фестивална “ присъства и министър – председателя на Република България Бойко Борисов.

TON_7947 Поглед с надежда – това е единственото, което може да се каже за обновената зала ,, Фестивална „, която отвори врати съвсем наскоро. Това е едно изключително модерно съоръжение, отговарящо на съвременните световни изисквания. Подобни примери трябва не само да ни мотивират да вървим все по – нагоре в спорта, но и да ни накарат да се гордеем, че сме българи и уважаваме традициите в спорта, защото нашите спортисти са достойни и заслужават подобна база. репортер : Ася Георгиева оператор : Иван Цвятков фотограф : Антон Хариев постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)