Кубрат Пулев - Копрата победи Кевин Джонсън

Блестяща победа на Кобрата над Кевин Джонсън!

28 април 2017

Кубрат Пулев спечели мегасблъсъка срещу Кевин Джонсън в столичната „Арена Армеец“!
Мачът в тежка категория за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация завърши с категорична победа за българския боксьор, който прати американския си опонент към най-близката болница! Кобрата бе абсолютният хегемон на ринга, като не позволи на претендента за пояса дори и да си помечтае за краен успех.

Снимка 291010

Кобрата излиза на ринга за двубоя си с Кевин Джонсън

Източник: LAP.bg

 Първият рунд започна с размяна на леви прави удари между двамата. Ляво кроше в главата на Кобрата бе последвано от високо вдигната дясна ръка на Джонсън, лявата му бе ниско долу. Очаквана тактика, от страна на американеца. Кобрата вкара Джонсън в ъгъла и го надвеси над въжетата със серия от удари в лицето и тялото на старта на втория рунд. Ляво кроше на Пулев в лицето на Джонсън и два поредни удара на американеца в тялото на Кубрат бяха последвани от ляв прав, ляво кроше и Джонсън отново на дистанция от българина.

768x432 (2)

Кобрата победи Кевин Джонсън

Пулев настъпваше, докато Джонсън отговаряше със серия удари в тялото на Кобрата. Впоследствие за първи път в мача двамата влязоха на размяна. Американецът пробва серия в тялото на Кобрата, но той го блокира успешно. Десният ъперкът на Джонсън преминаваше все така на сантиметри от целта… От щаба на американеца на няколко пъти претендираха, че Кобрата е играл с лакът.
Ако бе нацелил съперника си при своя опит в петия рунд, Кобрата щеше да откъсне главата от тялото му. Кевин Джонсън продължаваше да навежда главата си, като по този начин спираше акциите на Пулев.

Рунд номер 8 може би беше и най-силният на сметката на Пулев. В него той наложи надмощието си и съвсем притисна своя опонент до въжетата.
В деветия рунд Джонсън съвсем изнерви българина, като не псираше да държи главата си приведена и така не позволяваше на съперника си да се бие.
Още в следващия рунд и окото на американеца бе затворено, и устата му – разбита.

Рунд преди края Джонсън просто се провисваше по тялото на Кобрата и бягаше от сблъсъци и от ударите на българския си съперник.
Блестяща победа за Кубрат Пулев. След мача той сподели, че съперникът му е бил доста тежък и неудобен.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)